De winkel

IMG-20180824-WA0036

Op 1 augustus is de babyafdeling Pure Joys in Warenhuis Vanderveen geopend. Het assortiment bestaat uit knuffeltjes, speelgoed, basisbenodigdheden voor de babyuitzet, babykleding, kinderkleding en positiekleding. Veel van de merken die ik in de winkel voer produceren (al) volledig duurzaam. Naast het duurzame aspect zoek ik ook naar producten die functioneel, leuk en uniek zijn. Het is mijn streven om te blijven verrassen en onderscheidend te zijn ten opzichte van andere babywinkels. In de basis zijn er natuurlijk overeenkomsten. We verkopen immers allemaal babyproducten, maar met mijn aanbod zet ik in op hip, duurzaam en uniek.
Dit betekent niet dat het altijd duur hoeft te zijn: vanaf €3,95 heb je al een leuk boekje, voor €11,99 een mooi babyshirtje of een positiejurk voor €49,95.
Service en kwaliteit zijn voor mij enorm belangrijk en dat zal je als het goed is ook altijd ervaren in mijn winkel. Ik breng zelf veel tijd door in de winkel en hecht er daarom ook waarde aan dat men zich welkom voelt. Omdat het als het ware een verlengde van mijn thuis is, staat er dus ook koffie of thee voor je klaar. Door het aantal uren dat ik doorbreng in de winkel komt het wel eens voor dat ik met vrienden of familie een bakkie drink aan tafel. Maar het leukste om te zien is dat klanten in de koffiehoek zitten en daar genieten van een bakkie of van de kleintjes die spelen in de speelhoek.
Voel je welkom om eens een kijkje te nemen bij mij in de winkel!

Over Joyce

Het gezicht achter Pure Joys? Dat ben ik! Mijn naam is Joyce, samen met mijn gezin woon ik in Assen (waar ik het grootste gedeelte van mijn jeugd ook ben opgegroeid). Mijn passie voor het retailvak was al op jonge leeftijd aanwezig, veel van mijn bijbaantjes waren in een winkel. Met de droom ooit een eigen onderneming te starten, ben ik aan de opleiding Small Business & Retail Management begonnen. Deze opleiding heb ik met succes afgerond, waarna ik bij een babyspeciaalzaak aan de slag ben gegaan. Als moeder van twee jongens, was het natuurlijk een feestje om in deze branche te werken!

Al snel kon ik doorgroeien en kwam ik in Assen als storemanager te werken.

Ik leerde de klanten goed kennen, het pand en het assortiment. Hierdoor zag ik veel kansen onbenut. Toen ik te horen kreeg dat het filiaal zou gaan sluiten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloten het als zelfstandig ondernemer te gaan doen. Zo werd mijn droom een werkelijkheid en kreeg ik de mogelijkheid om met alle kansen iets moois te creëren in Assen.

Na maanden van voorbereidingen en de verbouwing van het pand, startte ik op 1 augustus één van de grootste avonturen van mijn leven. Ik ga samen met een enthousiast team aan de slag om er elke dag weer een feestje van te maken! Uiteindelijk zijn de kleintjes de pure blijdschappen van het leven en betrokken zijn bij de aankoop van het eerste pakje, een tiendagen pakket of juist die buikband die het voor de aanstaande moeder aangenamer maakt, is iets waar we met veel plezier naar uitkijken.

Ik hoop dat jullie zullen genieten van de collecties die ik met zorg en liefde heb uitgezocht!