Slide OVER ONS HET TEAM DE WINKEL CONTACT ABOUT WEDDINGS PARTIES CONTACT Kinderkleding In het hart van Assen vind je sinds 2018 de leukste babywinkel van het noorden:
Pure Joys for moms & kids!

In onze ruime winkel vind je een groot aanbod positie-, baby-, en kinderkleding. Soon-to-be mama’s shoppen hier fijne basics & hippe items om er tijdens de zwangerschap comfortabel én stralend bij te lopen. En met merken als Levv, Your Wishes, Koko Noko & CarlijnQ heb je ook genoeg keus om je kindje(s) in de liefste, stoerste of hipste kleding te steken! Onze baby- en kinderkleding gaat van maat 44 t/m 116.

Bij ons heb je alle ruimte om op je gemak te struinen (fijn met een kinderwagen) maar…. sla de knusse hoekjes niet over! Van geliefde must-haves voor de verzorging van je kleintje tot originele (kraam)cadeautjes, duurzaam speelgoed & de zachtste knuffels. Het is er allemaal!

Je shopt een groot deel van het assortiment nu ook veilig en snel in onze webshop. Heb je persoonlijk & eerlijk advies nodig? Wip dan even langs of bel ons voor direct contact! Wij denken graag met je mee, juist in deze tijd.

Tot snel!

Liefs,
Team Pure Joys
NAAR DE WEBSHOP Eten en drinken Jassen
menu
close